Вибори

До 23 березня має бути складено списки виборців на спецдільницх для військовослужбовців у зоні ООС і в медзакладах

До 22 березня включно органи ведення Державного реєстру виборців мають передати один екземпляр попереднього списку виборців на паперовому носії та іменних запрошень дільничним виборчим комісіям.

Це передбачено календарним планом заходів з підготовки та проведення виборів президента України.

Комісії наступного дня після отримання попереднього списку виборців мають надати їх для загального ознайомлення в приміщенні виборчої дільниці.

До 22 березня органи ведення реєстру виборців мають передати екземпляри списку виборців і на спецдільниці, створені в закладах виконання покарань.

Також до 22 березня керівники відповідних спеціальних установ, капітани суден і командири військових частин мають подати зведення для складання списків виборців на спеціальних дільницях, створених у винятковому порядку.

До 23 березня включно дільничні комісії таких спецдільниць і спецдільниць, створених у стаціонарних закладах охорони здоров'я, мають скласти списки виборців на цих дільницях. Після цього дільничні комісії спецдільниць мають невідкладно передати відомості про виборців, включених до списків, до органів ведення Держреєстру виборців за місцем їх перебування.

Як повідомлялося, в ЦВК очікують, що близько 47 тис. українських військовослужбовців, які виконують завдання в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі, зможуть проголосувати на виборах президента на спеціально створених для них 80 виборчих дільницях (46 малих, 30 середніх і 4 великі).

Вибори президента України відбудуться 31 березня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ