Вибори

Ольга Богомолець: Я буду знімати погони з брехливих генералів

Кандидат у президенти Ольга Богомолець вважає, що національна безпека - це не тільки боєздатна армія, флот і авіація, а й міцний тил та відсутність корупції.

"Національна безпека — це не тільки армія, флот і авіація. Не тільки стандарти НАТО та резервна армія. Це ще й міцний тил, коли немає надмірної трудової міграції, коли немає корупції, коли в Оборонпромі не крадуть. Хочу звернутися до всіх жінок, матерів і сказати: коли я буду Головнокомандувачем, я буду їхати не туди, куди везуть генерали, я буду їхати туди, куди не везуть, і знімати погони з тих генералів, що брешуть. Які замість того, щоб озброювати, одягати і годувати нашу армію, її розкрадають", - заявила О.Богомолець під час дебатів в ефірі Суспільного телеканалу "UA:ПЕРШИЙ".

Кандидат у президенти під час дебатів наголосила також, що наразі Україна має дипломатичним шляхом домагатися посилення санкцій проти Росії.

"Санкції, які покладені сьогодні країнами, в тому числі, підписантами Будапештського меморандуму, є недостатніми для того, щоб Росія реально відчула, що вона котиться до свого краху. Я за те, щоб дотискати Кремль шляхом дипломатичних, економічних санкцій та морального тиску", - зазначила О.Богомолець.

Вона підкреслила, що також український дипломатичний корпус має працювати не тільки на посилення санкцій проти Росії, а й на відкриття нових ринків збуту для України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ