Вибори

Україна ще не пройшла точку неповернення до минулого, але в найближчі 5 років точно пройде її - Порошенко

У найближчі п'ять років Україна пройде точку неповернення до минулого, заявляє український президент Петро Порошенко.

"Важливо, що ми в наступні п'ять років реалізації нашого плану... Будемо реалістами, говоритимемо лише правду, можливо, ми не перетнемо ще фінішну стрічку, але точно заявляю, що в наступні п'ять років ми вже пройдемо точку неповернення", - сказав П.Порошенко на зустрічі зі студентами і професорсько-викладацьким складом Національного університету біоресурсів і природокористування України в понеділок у Києві.

Він наголосив, що хоча Україна за останні п'ять років не пройшла точку неповернення, проте зробила багато на цьому шляху і дещо наблизилася до членства в Європейському Союзі, до НАТО.

"Я маю констатувати... точку неповернення, на жаль, ми не пройшли, але... кожен наш крок у цьому напрямі - це поразка (президента РФ Володимира - ІФ) Путіна, це - упевненість у наших силах, це повага, яку демонструють наші партнери - з Європейського Союзу, з країн "Великої сімки", із США, партнери з НАТО", - висловив переконання П.Порошенко.

За словами президента, партнери України зазначають, що за останні п'ять років у країні зроблено набагато більше, ніж за 23 роки до цього.

"Україна ніколи не мала такого величезного авторитету (на міжнародній арені - ІФ)", - додав П.Порошенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ