Вибори
10:42 12.04.2019

"Чекайте - в понеділок": гендиректор "1+1" Ткаченко заявив, що канал подасть в суд проти Порошенка

2 хв читати
"Чекайте - в понеділок": гендиректор "1+1" Ткаченко заявив, що канал подасть в суд проти Порошенка

Гендиректор "1+1 Media" Олександр Ткаченко заявив, що подасть до суду на президента України Петра Порошенка, який без запрошення прийшов на ефір програми "Право на владу" в четвер увечері, нібито користуючись статусом президента.

"Ефір - "Право на владу" сьогодні. Все як завжди - запрошені гості, не кандидати (!), експерти, з різних сторін. І раптом за пару хвилин до ефіру з'являється представник АП - В.Горковенко біля воріт студії. Розпочинає світську бесіду з адміністратором. І тут без мигалок та охорони до двору держстудіїї Довженка під'їжджають дві машини, і виходить сам президент. Причому не зовсім зрозуміло, в якому він тут статусі - кандидата чи президента... Він каже - прийшов на дебати. Тобто-таки як кандидат?" - написав О.Ткаченко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

При цьому за словами гендиректора "1+1", П.Порошенко точно знав, що його опонент із президентських перегонів - шоумен Володимир Зеленський у цей момент перебуває в Парижі, напередодні зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном.

"Його впускають до студії. А що робити? Статус президента ніхто не відміняв", - написав О.Ткаченко, зазначивши, що програма "Право на владу" під час виборчої кампанії постійно запрошувала П.Порошенка до ефіру, але "у відповідь - мовчок".

"Після того як ви ганебно увірвалися до нас сьогодні в ефір, приватної кампанії, без запрошення, користуючись статусом глави держави, і не планували йти, навіть, незважаючи на ввічливі натяки ведучою зайняти крісло в студії, і знову багато говорили... не інакше як на позов до суду від нас ви - не заробили. Очікуйте - в понеділок. Зокрема, і за минулі обвинувачення на адресу 1+1", - написав О.Ткаченко.

Як повідомлялося, напередодні в четвер, 11 квітня, президент П.Порошенко несподівано з'явився в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" і запросив кандидата в президенти шоумена Володимира Зеленського на дебати. "Я, пане Володимире, з дозволу ведучої, запрошую вас на дебати сьогодні до цієї студії", - сказав президент.

Після того як ведуча програми зв'язалася з В.Зеленськом телефоном, кандидати в президенти влаштували перепалку в телефонному режимі на тему дебатів: президент кликав опонента на дебати 14 квітня, шоумен наполягає - на 19 квітня.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА