Вибори
13:13 24.04.2019

Прем'єр Італії привітав Зеленського з перемогою на виборах і повідомив, що розраховує на поглиблення співпраці між Римом і Києвом

1 хв читати
Прем'єр Італії привітав Зеленського з перемогою на виборах і повідомив, що розраховує на поглиблення співпраці між Римом і Києвом

Прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України і запевнив у підтримці його країною вирішення конфлікту на Донбасі шляхом переговорів, а також здійснюваних в Українській державі реформ.

"Шановний президенте, з нагоди обрання вас на посаду президента України, волію висловити від свого імені та від імені італійського уряду щирі вітання з приводу вашої високої посади... Розраховую на те, що протягом вашого перебування на посаді співпраця між Римом та Києвом зможе значно поглибитись", - йдеться в листі Дж.Конте новообраному президентові України В.Зеленському, текст якого оприлюднено в середу на сайті посольства Італії в Україні.

Глава італійського уряду зазначає, що узи дружби між двома державами мають давнє коріння, що з роками змогло перетворитися на плідне політичне, економічне та культурне партнерство на інституціональному рівні і на рівні громадянського суспільства.

Також у контексті озвучених очікувань поглиблення співпраці України та Італії Дж.Конте запевнив В.Зеленського в підтримці з боку його держави у вирішенні шляхом переговорів конфлікту в східних областях України "та у відновленні і посиленні шляху реформ, необхідних для майбутнього вашої держави".

Як повідомлялося, 23 квітня Центральна виборча комісія України за підсумками обробки 100% електронних протоколів повідомила, що за В.Зеленського в другому турі президентських виборів проголосували 73,22% виборців.

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА