Вибори
15:37 30.06.2019

Партія Саакашвілі висунула адвоката Неділька, котрий захищав екс-майора Мельниченка, по округу №94 "Кононенка-Дубінського"

2 хв читати
Партія Саакашвілі висунула адвоката Неділька, котрий захищав екс-майора Мельниченка, по округу №94 "Кононенка-Дубінського"

Партія "Рух нових сил" Михеіла Саакашвілі висунула одним із кандидатів у народні депутати України на позачергових виборах на окрузі №94 у Київській області (Обухів, Васильків, Обухівський і Васильківський райони) заступника директора підприємства "Васильківська шкіряна фірма" Миколу Неділька.

Неділько - уродженець Васильківського району Київської області. У минулому молодший офіцер охорони в Управлінні державної охорони України, потім адвокат. Відомий захистом інтересів фігуранта "касетного скандалу" 2000 року, екс-майора управління Держохорони України Миколи Мельниченка. Депутат Васильківської міськради. У 2014 році був довіреною особою кандидата в президенти України Петра Порошенка в окрузі №95. З травня 2017 року - голова Васильківської міської організації "Руху нових сил".

Неділько став 42-м кандидатом у депутати в окрузі №94, який відомий тим, що у ньому балотуються кандидат від партії "Слуга народу", журналіст і телеведучий каналу "1+1" Олександр Дубінський, перший заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді Ігор Кононенко та народний депутат Ігор Мосійчук, котрий вийшов недавно із Радикальної партії.

Чотирьох із дев’яти своїх мажоритарників партія Саакашвілі висунула в Миколаївській області: в окрузі №127 балотується заступник командира батальйону охорони з морально-психологічного забезпечення військової частини А2637 Військово-морських сил України (Очаків, Миколаївська область), кандидат у мери Очакова в 2015 році, колишній член партії "Батьківщина" Андрій Берсан; в окрузі №128 - директор ТОВ "Івеко-Буд" Костянтин Крупенко, в окрузі №130 - адвокат Сергій Пляка, в окрузі №131 - головлікар комунального підприємства "Вознесенська багатопрофільна лікарня" Вознесенської міськради Володимир Красьоха.

В окруз №148 Полтавської області від "РНС" балотується пенсіонер із Києва Володимир Іванов.

У Тернопільській області в окрузі №163 від партії висунуто начальника юридичного відділу ТОВ "МЖК Ірлага" (комплексне обслуговування об'єктів) Петра Солонинка, в окрузі №167 - підприємця із Чорткова (будівництво та продаж нерухомості) Петра Сандуляка, який 14 років прожив у США.

В окрузі №171 Харківської області (Харків) від "Руху нових сил" балотується начальник відділу ТОВ "Фінансова компанія Магнат" (обмін валют) Олексій Андрєєв.

Як повідомлялося, 29 червня Центральна виборча комісія після відповідного рішення Верховного Суду України зареєструвала 88 кандидатів у народні депутати на позачергових виборах за списком "Руху нових сил" Михеіла Саакашвілі і дев’ятеро кандидатів від цієї партії в одномандатних округах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

Саакашвілі закликає опозицію Грузії висунути єдиного кандидата в президенти

Саакашвілі додає у вазі, невропатія і депресія зберігаються - висновок медиків

Зеленський у розмові президенткою Грузії порушив питання доступу Саакашвілі до належних умов лікування

ВР пропонують закликати президентку Грузії помилувати Саакашвілі

Команда польських лікарів почала обстеження Саакашвілі

У МЗС Грузії назвали втручанням у внутрішні справи рішення Києва відправити грузинського посла в Тбілісі для консультацій

Послу Грузії в Україні запропоновано повернутися до Тбілісі для консультацій щодо вирішення ситуації із Саакашвілі - МЗС

Кулеба: грузинська влада хоче довести Саакашвілі до смерті

Зеленський закликав Грузію передати Саакашвілі в Україну. МЗС України висловить протест

Саакашвілі заявив на суді про свою невинуватість у всіх порушених проти нього кримінальних справах

ОСТАННЄ

"Слуга народу" висунула мера Золотоноші Войцехівського кандидатом на довибори в Раду в Черкаській області

Суд скасував постанову ОВК №87 про визнання виборів недійсними ще на одній дільниці - "Опора"

Суд визнав незаконним перерахунок голосів на двох дільницях на 87 окрузі в Прикарпатті - Шевченко

"Слуга народу" закликає правоохоронців дати оцінку порушенням на 87 окрузі в Прикарпатті

"ОПОРА" вимагає розслідувати можливі фальсифікації на 87 окрузі у Прикарпатті

На окрузі №87 в Івано-Франківській області на довиборах до парламенту переміг Вірастюк

На Прикарпатті планують перерахувати голоси ще на 16 дільницях - Вірастюк

Депутати "Слуги народу" заявили про фальсифікацію на одній з виборчих дільниць на Прикарпатті

Арахамія припустив, що результат довиборів у ОВК №48 буде оголошено в ніч на п'ятницю

На окрузі №87 в Івано-Франківській області мінували одну з виборчих дільниць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА