Вибори

"Батьківщина" підтримує проведення позачергового засідання ВР, пропонує свої питання для розгляду - Тимошенко

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що її команда підтримує ініціативу президента України Володимира Зеленського про позачергове засідання Верховної Ради і пропонує розглянути ще й питання щодо ціни на газ і мінімальної пенсії.

"Команда "Батьківщини" підтримує пропозицію президента Зеленського провести позачергове засідання Верховної Ради. Але, крім Антикорупційного суду, ми просимо додати до порядку денного цього засідання ще два питання, які турбують людей. Перше - наш закон про спрямування газу українського видобутку на потреби населення, що знизить ціну на газ принаймні вдвічі. Друге - правка до чинного бюджету, якою буде виправлене порушення закону і мінімальна пенсія буде підвищена до рівня прожиткового мінімуму - 3094 грн", - йдеться в повідомленні Тимошенко у Facebook.

У відеозверненні вона закликала всіх членів своєї фракції взяти участь у позачерговому засіданні парламенту в четвер.

Раніше заступник глави Офісу президента Руслан Рябошапка анонсував скликання позачергового засідання парламенту для ухвалення антикорупційних ініціатив.

"Ми вже на четвер (18 липня - ІФ) хочемо скликати позачергове засідання парламенту. Ми вимагатимемо від парламенту ухвалити законодавство, яке дало б можливість для ефективної роботи Антикорупційного суду. Ми вимагатимемо ухвалити закон про незаконне збагачення", - сказав він, виступаючи на панельній дискусії форуму "Встановлення справедливості - порядок денний для майбутнього парламенту" у вівторок у Києві.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ