19:39 20.07.2019

Розвідка перевіряє дані про нібито перебування російських військ на білоруській частині Чорнобильської зони відчуження

1 хв читати
Розвідка перевіряє дані про нібито перебування російських військ на білоруській частині Чорнобильської зони відчуження

Компетентні служби перевіряють інформацію, що з'явилась у соцмережі, про нібито перебування російських військ біля північного кордону України на білоруській частині Чорнобильської зони відчуження, повідомили в 61-й окремій піхотній єгерській бригаді (ОПЄБр).

"... факт присутності російських військ біля північного кордону України на білоруській частині Чорнобильської зони відчуження вже перевіряється", - йдеться в повідомленні прес-служби бригади на сторінці в Фейсбук у суботу.

У повідомленні наголошується, що в соцмережі Фейсбук поширюється інформація про наявність поблизу українсько-білоруського кордону на білоруській частині Чорнобильської зони відчуження російських військ. Цю інформацію вже доведено до відома командування всіх рівнів.

"У разі підтвердження 61 ОПЄБр готова за лічені хвилини приступити до оборони України на вказаній ділянці українсько-білоруського кордону і дати гідну відсіч агресору", - запевнили в бригаді.

У коментарі до допису 61 ОПЄБр зазначено, що наразі інформація перевіряється "відповідними органами розвідки".

61-я окрема піхотна єгерська бригада - це з'єднання сухопутних військ ЗС України, призначене для ведення бойових дій в лісовій та болотистій місцевості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА