Вибори

КПВВ "Майорське" тимчасово не працює, перевіряють повідомлення про мінування - Держприкордонслужба

Вранці в неділю в поліцію надійшло анонімне повідомлення про мінування контрольно-пропускного пункту (КПВВ) "Майорське" (Донецька область), призупинено пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування, повідомила Державна прикордонна служба України.

"О 06.45 у службу "102" поліції надійшло анонімне повідомлення про мінування КПВВ "Майорське". Щоб гарантувати належну безпеку для мирного населення штаб операції Об'єднаних сил вирішив призупинити пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування в межах дорожнього коридору "Горлівка-Бахмут", - йдеться в повідомленні в соцмережі Фейсбук.

Зазначається, що цивільні особи, які перетинали лінію розмежування в контрольному пункті, і особовий склад, який здійснює контрольно-перевірочні заходи, евакуйовані у безпечне місце.

Наразі територію КПВВ обстежують піротехніки ДСНС.

"Інші контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі операції Об'єднаних сил функціонують у штатному режимі", - додали в прикордонній службі.

У свою чергу голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко сказав на брифінгу в Києві в неділю: "Єдиним нестандартним питанням залишається те, що призупинено пропускні операції в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Майорське" у зв'язку з отриманням інформації про можливе мінування . Після проведення перевірки пропускні операції будуть відновлені"

Прес-служба Міністерства внутрішніх справ України повідомила, що відкриття КПВВ очікують 150 транспортних засобів на в'їзд на контрольовану територію і 60 автомобілів - на виїзд на тимчасово окуповану територію України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ