14:05 21.07.2019

У найближчі чотири дні в Києві можуть обмежувати рух у зв'язку з візитом прем'єра ОАЕ - УДО

1 хв читати

Незначні обмеження дорожнього руху можливі в Києві з 21 до 24 липня у зв'язку з візитом віце-президента і прем'єр-міністра Об'єднаних Арабських Еміратів, еміра Дубая Мохаммеда ібн Рашид аль-Мактума, повідомляє Управління державної охорони в неділю.

"Звертаємо увагу жителів та гостей Києва на те, що 21-24 липня можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху у столиці у зв'язку з візитом в Україну Шейха Мохаммеда Бін Рашида Аль Мактума, віце-президента і прем'єр-міністра ОАЕ, правителя Емірату Дубай", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці УДО в соцмережі Facebook.

У відомстві зазначають, що згідно з законом "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб" і положенням про Державний протокол та церемоніал України, глав іноземних держав, урядів, парламентів та міжнародних організацій, які перебувають в Україні з офіційним або робочими візитами, забезпечується державна охорона.

УДО спільно з іншими правоохоронними органами гарантуватиме безпеку і надаватиме супровід іноземній делегації з 21 до 24 липня.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА