07:13 22.07.2019

За добу неділі бойовики 1 раз порушили режим припинення вогню - штаб ООС

1 хв читати

Після початку дії режиму припинення вогню на Донбасі - протягом доби 21 липня бойовики здійснили 21 обстріл українських позицій, повідомляють у прес-центрі операції Об'єднаних сил.

"21 липня збройні формування Російської Федерації і її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню. Противник відкривав вогонь по наших захисниках із озброєння БМП і великокаліберних кулеметів ... За даними розвідки 21 липня один окупант загинув і двоє поранені", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

Так, позиції ЗСУ були обстріляні в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": поблизу населеного пункту Хутір Вольний - з озброєння БМП і великокаліберного кулемета.

З початку доби понеділка, 22 липня, обстрілів позиції Об'єднаних сил не зафіксовано.

Разом з тим, у зведенні прес-центру підтвердили раніше оприлюднену інформацію про те, що в неділю в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої, встановленому диверсійно-розвідувальною групою бойовиків, двоє українських військовослужбовців загинули і двоє отримали поранення.

Як повідомлялося, домовленість про припинення вогню в Донецькій і Луганській областях з 00.01 21 липня була досягнута 17 липня на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА