Вибори

У Покровську біля ОВК №50 розпочалася акція протесту через порушення під час підрахунку голосів на виборах до ВР - поліція

У м. Покровську Донецької області біля окружної виборчої комісії №50 розпочалася акція протесту через виявлення ознак порушення виборчого процесу на виборах до Верховної Ради, роботу ОВК №50 заблоковано.

Як повідомляє прес-служба поліції Донецької області, протестна акція триває з понеділка, 22 липня, через що виборча комісія №50 не працює.

"Спостерігачі на окружній виборчій комісії №50 виявили ознаки порушень виборчого процесу, через що біля будівлі ОВК розпочалася протестна акція. Протестувальники встановили намети, а також почали підносити шини", - йдеться в повідомленні.

Поліція забезпечує безпеку на території окружкому. На місці працюють групи документування і групи комунікації, а також перебуває керівництво обласного главку та місцевої поліції.

За інформацією щодо порушень виборчого процесу розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 157 Кримінального кодексу України (перешкоджання здійсненню виборчого права, що вплинуло на результати виборів).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ