Вибори

Поліція Чернігівщини стежить за порядком на трьох ОВК, де досі триває прийом документів із ДВК, провадить консультації з ЦВК і готова реагувати

Правоохоронці Чернігівської області стежать за правопорядком на окружних виборчих комісіях №206, №207 та №210, де досі триває прийом виборчої документації з дільничних виборчих комісій після голосування на позачергових виборах народних депутатів, яке відбулося в неділю.

"На окружній виборчій комісії №207 із центром у Корюківці з незрозумілих причин триває затягування прийому документів з ДВК. Те саме відбувається і в чернігівській ОВК №206. Туди постійно викликають поліцію зі скаргами на кволу роботу комісії", - повідомляє у вівторок удень сектор комунікації поліції Чернігівської області.

У поліції також зазначають, що окружна виборча комісія №210 (центр у Прилуках) майже завершила приймання протоколів, проте під час отримання документів її члени виявили порушення і визнали недійсним протокол голосування на одній із ДВК міста Бобровиця. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 статті 158 КК (фальсифікація виборчих документів або підсумків голосування).

"Керівництво Головного управління Національної поліції в Чернігівській області тримає руку на пульсі та регулярно консультується з ЦВК. У разі виявлення правопорушень поліція Чернігівщини реагуватиме миттєво, адже має достатньо сил та засобів", - наголосили в главку.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ