18:52 10.08.2017

Суд дозволив спеціальне досудове розслідування стосовно Арбузова

1 хв читати
Суд дозволив спеціальне досудове розслідування стосовно Арбузова

Печерський районний суд Києва надав дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування стосовно колишнього першого віце-прем'єра Сергія Арбузова у справі про невиконання акціонерами "Укртелекому" та "ЕСУ" умов приватизації.

Як повідомляє управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України, відповідне рішення суд ухвалив на засіданні в четвер, задовольнивши відповідне клопотання Генпрокуратури.

У відомстві нагадують, що здійснюють досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом невиконання покупцем пакета акцій ВАТ "Укртелеком" - ТОВ "ЕСУ" умов приватизації в частині створення виділеної телекомунікаційної мережі спецпризначення та незаконного її фінансування у 2012-2013 рр. за рахунок коштів держбюджету України на суму 220 млн грн.

У цьому провадженні 24 квітня було складено повідомлення про підозру С.Арбузову за ч.5 ст. 27 ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, 26 травня його оголошено в розшук.

Як повідомлялося, 22 травня генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про завершення досудового розслідування в справі незаконної приватизації "Укртелекому" й отримання дозволу суду на заочне засудження екс-президента України Віктора Януковича, екс-прем'єра Миколи Азарова, колишнього міністра фінансів Юрія Колобова, очікується рішення суду про дозвіл на заочне засудження С.Арбузова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РФ вночі атакувала "шахедами" Дніпропетровську область, пошкоджено багатоповерхівку, виникли пожежі

Ворожі БПЛА вночі було збито в Харківській, Херсонській та Дніпропетровській областях

Сили оборони за добу завдали авіаударів по семи районах розташування противника, засобами ППО знищено одну ракету Х-59/69

На фронті за добу відбулося 95 бойових зіткнень

Війська РФ за добу завдали п’яти ракетних і 69 авіаударів, вночі знищено 23 із 24 ударних дронів, які атакували Україну

У Фінляндії перешкоди GPS посилилися, коли почалися атаки українських БПЛА на енергетичну інфраструктуру РФ

5 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Держустанови та політичні партії Польщі зазнали нападу російських хакерів - ЗМІ

Переговори між Ізраїлем і ХАМАС у Каїрі займуть ще кілька днів - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА