19:14 14.08.2017

"Укренерго" пропонує зменшити тариф компанії на 10% з 2018 року

1 хв читати
"Укренерго" пропонує зменшити тариф компанії на 10% з 2018 року

НЕК "Укренерго" пропонує Національній комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), зменшити тариф на передання електроенергії магістральними мережами на 10% (на 0,693 коп/кВт * год) - до 6,24 коп/ кВт * год з 2018 року, повідомив глава компанії Всеволод Ковальчук.

"Ми пропонуємо зменшити на 10%, порівняно з 2017 роком... Упевнені, що зможемо забезпечити високу якість наших послуг, високу надійність передання електроенергії і високі темпи оновлення основних фондів, використовуючи менше тарифних засобів, незважаючи на інфляцію, зростання заробітних плат", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

В.Ковальчук додав, що запропонований розмір тарифу не передбачає додаткових резервів, але він збалансований. На думку глави "Укренерго", висока вартість електроенергії стримує розвиток промислового виробництва.

Як повідомлялося, "Укренерго" здійснює експлуатацію магістральних і міждержавних ліній електропередачі, а також централізовану диспетчеризацію роботи ОЕС. НЕК є державним підприємством, що перебуває в управлінні Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА