15:54 21.08.2017

Повторний аукціон з продажу 25% акцій "Одесаобленерго" не відбудеться через відсутність заявок

2 хв читати
Повторний аукціон з продажу 25% акцій "Одесаобленерго" не відбудеться через відсутність заявок

Запланований 22 серпня повторний аукціон з продажу Фондом державного майна (ФДМ) 25% акцій ПАТ "Одесаобленерго" не відбудеться через відсутність заявок, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" перший заступник голови правління "Української біржі" (УБ, Київ) Євген Комісаров.

Як повідомлялося, компанія Ornex, що входить до групи СКМ, придбала на фондовій біржі ПФТС 18 серпня по 25% акцій ПАТ "ДТЕК Західенерго" і ПАТ "Київенерго", виставлених на продаж ФДМ України. Ціна 25% акцій "ДТЕК Західенерго" становила 417,163 млн грн, що на 20% вище за стартову ціну, тоді як 25% акцій "Київенерго" були куплені за стартовою ціною в 759,633 млн грн.

Раніше, 16 серпня, Ornex також придбала на аукціоні ФДМ 25% акцій ПАТ "ДТЕК Донецькобленерго". Торги відбувалися на фондовій біржі "Іннекс".

Заплановані того ж дня - 16 серпня, аукціони з продажу 25% акцій ПАТ "Донбасенерго" (на "Українській міжбанківській валютній біржі") і 25% акцій ПАТ "Сумиобленерго" (на біржі "Перспектива") не відбулися через відсутність заявок . З цієї ж причини 15 серпня не відбувся аукціон з продажу 25% акцій ПАТ "Одесаобленерго" на "Українській біржі".

Повторний і останній аукціон з продажу 25% акцій "Одесаобленерго" запланований 29 серпня, "Донбасенерго" і "Сумиобленерго" - 23 серпня. Організатори торгів залишаються колишніми.

Крім цього, 31 серпня на ПФТС заплановані ще два аукціони: з продажу 25% акцій ПАТ "ДТЕК Дніпрообленерго" та ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА