18:27 13.09.2017

Українські експортери погано поінформовані про можливості експорту до США - Чалий

1 хв читати
Українські експортери погано поінформовані про можливості експорту до США - Чалий

Українські експортери погано поінформовані про можливості і преференції експорту до Сполучених Штатів Америки, повідомив посол України в США Валерій Чалий.

"Наскільки я знаю, українські експортери погано поінформовані про наявність можливостей. Скажу відверто: нам непросто зберегти наявні преференції. Однак ми працюємо, щоб не лише зберегти їх, але і розширити", - сказав він під час прямого включення з Вашингтона на бізнес-зустрічі "Секрети успішного експорту до супермаркетів США".

Він також нагадав, що нинішня адміністрація США орієнтована на створення робочих місць у Сполучених Штатах, що робить умови співпраці складнішими.

"Однак за складності умов, на висококонкурентному американському ринку ми налаштовані на збільшення товарообігу, виходу українських експортерів на американський ринок та інвестиції в Україну... Ми шукаємо ті ніші, де є взаємна зацікавленість США та України, де можна залучити американські інвестиції", - зазначив ВюЧалий.

За його словами, посольство України в США докладає всіх зусиль для сприяння українським експортерам на федеральному рівні.

"Зокрема, є можливість виходу на тендерний ринок США", - наголосив В. Чалий.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА