12:32 27.09.2017

Гройсман вважає невипадковим знищення арсеналу боєприпасів у Калинівці

1 хв читати
Гройсман вважає невипадковим знищення арсеналу боєприпасів у Калинівці

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що особи, відповідальні за ситуацію в м. Калинівці Вінницької області, де з вечора вівторка тривають пожежі на складах боєприпасів, мають понести покарання.

"Нам потрібне чітке розслідування і зрозуміти причину виникнення цієї надзвичайної ситуації. Це арсенал нашого українського війська, і він знищений, я думаю, що невипадково. Але треба переконатися в тому, що всі ті, хто мав нести за це відповідальність, вони мають бути притягнуті до відповідальності. Я вважаю, що це є абсолютно принциповим питанням", - сказав В.Гройсман на засіданні Кабміну в середу.

"Я пам'ятаю Маріуполь, я пам'ятаю Балаклію, сьогодні вже Вінниця. Розумні роблять висновки, дурні повторюють помилки. Я думаю, що сьогодні відбудеться засідання військового кабінету під головуванням Верховного головнокомандувача, президента країни, де буде проаналізовано ситуацію та зроблено відповідні висновки", - додав глава українського уряду.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко прийняв рішення про скликання військового кабінету за участю В.Гройсмана, секретаря РНБО Олександра Турчинова, керівництва правоохоронних і оборонних відомств у зв'язку з вибухами на військових складах у м. Калинівці Вінницької області одразу після їх повернення з Вінниці.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА