16:46 18.10.2017

Співоплату за медичні послуги повернули поправками - Богомолець

1 хв читати
Співоплату за медичні послуги повернули поправками - Богомолець

Положення про співоплату за медичні послуги повернули до проекту закону №6327 під час розгляду поправок до нього, повідомила голова профільного комітету Верховної Ради Ольга Богомолець.

"У процесі розгляду співоплату за медпослуги повернули правками", - сказала вона під час національного форуму охорони здоров'я "За здорову націю" в середу.

О.Богомолець зазначила, що в запропонованій Міністерством охорони здоров'я України реформі не прописані механізми її реалізації.

"Якщо завтра законопроект підтримають, то систему охорони здоров'я виведуть на ліберальну модель, де медичні послуги зможуть отримати лише багаті", - вважає голова комітету.

Як повідомлялося, у вівторок, 17 жовтня, Верховна Рада розпочала розгляд законопроекту щодо медичної реформи №6327 "Про державні фінансові гарантії надання медпослуг і лікарських засобів" у другому читанні.

При цьому заступник голови Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Ірина Сисоєнко на початку засідання повідомила, що під час підготовки законопроекту до другого читання всі представлені в парламенті політичні сили підтримали вилучення з нього норми про співоплату за медичні послуги.

На момент закриття засідання ВР у середу нардепи розглянули 788 поправок із 893 внесених.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА