19:45 07.11.2017

Саакашвілі ініціює у неділю марш в центрі Києва на підтримку прийняття законів про імпічмент і Антикорупційний суд

2 хв читати
Саакашвілі ініціює у неділю марш в центрі Києва на підтримку прийняття законів про імпічмент і Антикорупційний суд

Лідер партії "Рух нових сил", екс-глава Одеської обладміністрації та екс-президент Грузії Михеїл Саакашвілі ініціює проведення в неділю, 12 листопада, в центрі Києва маршу на підтримку прийняття законів про імпічмент президента України і Антикорупційний суд.
"Я пропоную в неділю провести марш за прийняття закону про Антикорупційний суд і про імпічмент президента, зібратися на Михайлівській площі і нашою ходою підтримати цю вимогу", - сказав він, виступаючи на мітингу на площі Конституції біля Верховної Ради у вівторок ввечері.
М.Саакашвілі зазначив, прийняття в першому читанні Виборчого кодексу стало першою перемогою учасників акції під Радою, але владі "потрібно не дати оговтатися і треба довести боротьбу до кінця".
Він також підкреслив, що в разі, якщо влада проігнорує вимоги протестуючих і не прийме ці закони, то він пропонує 3 грудня розпочати процес "народного імпічменту".
"Якщо вони нічого не приймають, тоді народ України сам вирішить, кому оголошувати імпічмент, кого звільнити і коли провести нові вибори", - заявив Лідер партії "Рух нових сил".
Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", у вівторок увечері під парламентом зібралося кілька сотень людей. Вони слухають виступи музикантів, активістів, народних депутатів і лідера партії "Рух нових сил". Обстановка спокійна.
На прилеглих до наметового містечка вулицях, зокрема на вул.Шовковична, стоять рамки металошукачів і невелика кількість правоохоронців, які вибірково перевіряють сумки на наявність заборонених предметів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА