21:03 27.11.2017

Японія з нового року спрощує візовий режим для українців

1 хв читати
Японія з нового року спрощує візовий режим для українців

Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе наголошує на відданості його держави територіальній цілісності та суверенітету України й підтвердив рішення Японії впровадити з 1 січня 2018 року спрощений візовий режим для українців.

Як повідомили в прес-службі президента України Петра Порошенка в понеділок, про це йдеться в листі глави японського уряду главі української держави з удячністю за вітання з перемогою в парламентських виборах 22 жовтня 2017 року. "Японія є другом України й партнером, який поділяє фундаментальні цінності... Уряд Японії має намір продовжувати підтримувати Україну в проведенні реформ і високо цінує Ваші лідерські якості", - йдеться в листі.

С.Абе підтвердив готовність тісно співпрацювати з П.Порошенком у поглибленні українсько-японських відносин "з метою консолідації зусиль для реагування на глобальні та регіональні виклики".

Він також відзначив успішну реалізацію ініціативи лідерів Японії та України з проведення Року Японії в Україні з нагоди 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між двома країнами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА