15:41 26.02.2018

Кияни взяли перші місця на «Параді надій-2018»

3 хв читати

24 - 25 лютого відбувся  XXIX  традиційний Міжнародний фестиваль зі спортивного танцю «Парад надій-2018» у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». Організаторами турніру, який складався з 6 відділень, виступили школа спортивного танцю «Спорт-Данс» (Школа танців Федорчук), Ассоціація спортивного танцю України за підтримки Групи компаній “Фокстрот”.

До Києва на фестиваль зібралися більше тисячі спортсменів з 72 клубів спортивних клубів України та Європи.  Протягом двох днів спортсмени демонстрували свою майстерність у виконанні вальсу, фокстроту, ча-ча-ча, танго, пасадобля, джайва та інших танців європейської та латиноамериканської програми в одній  з тридцяти категорій. Усі два дні спортсменів оцінювали кращі судді з Америки, Італії, Англії, Німеччини та інших країн.

 Кожне відділення дводенних змагання “Парад надій 2018” за 300 медалей та кубок «Фокстроту» від бренду «Фокстрот», розпочиналися з урочистого параду спортсменів: зал зустрічав аплодисментами колонну учасників кожного з 6 відділень. На паркеті танцівників супроводжувала ростова лялька Лисичка, як символ генерального партнера фестивалю Групи компаній “Фокстрот”. А в руках кожного спортсмена був старт-приз від “Соковитого партнера” ТМ “Сандора”  на знак подяки кожному за віру в себе та надію на перемогу.

Змагання перемежовувалися з шоу-програмою, окрасою якої став виступ призеріву міжнародних змагань з європейської програми, вихованців одного із суддів змагання Джонатана Вілкінса (США) – Марко Ілліча та Юлії Садовської,  пари №1 в Україні в категорії Amateur Ballroom.

 Не менш захоплюючою була змагальна программа турнуру. Найсильнішими учасниками в категоріях «Молодь 2» з латини стали кияни Максим Бігус та Ангеліна Розгон, а з європейської програми харків’яни Олександр Безкровний та Савчук Марія. Категорію «Молодь + Дорослі С+В (латина)» виграла пара з Молдови – Бежан Павел та Перепеліца Євгенія.

Вдруге поспіль перемогли на «Параді надій» в категорії «сеньйори» Максим Зайцев та Алла Речицька з Дніпра (Україна), які полонили всіх своїм виконанням латиноамериканської програми і стали абсолютними чемпіонами в своїй категорії.

А у виконнані стандратной програми Pro-am (професіонал + аматор) виграли Данило Добровольский та Наталя Цукор з Києва.

Найкращими танцівниками в категорії «Дорослі» з латини стали також кияни Назарій Коваленко та Станіслава Лагута. А в програмі «стандарт» в цій категорії 1 місце посіли Андрій Зінченко та Катерина Байсарова з Києва. Ця ж пара спортсменів забрала й кубок «Фокстроту» на краще виконання найскладнішого танцю європейської програми. Алевтина Белецька, прес-секретар ГК “ФОКСТРОТ” привіталаволодарів кубку «Фокстрота»: «Парад Надій» - це улюблена подія не лише спортсменів, а й наших співробітників. За 16 років партнерства тут вболівали більше 3 000 моїх колег. Тому наступного року ми хочемо відкрити “Парад надій” партнерським вальсом, показати власну прихильність до спорту, який підтримуємо, та повагу до зірок “Параду надій”.

- Дякую кожному спортсмену, його тренерам та батькам за віру у ваші сили та в перемогу, - звернулася до вишуканого “Параду” Валентина Федорчук, голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю в Україні, заслужений тренер України. - Дякую нашим партнерам за те, що наш фестиваль - не просто турнір, а осередок добрих емоцій, джерело радості для усіх, хто любить танці та здоровий спосіб життя!

Медіпартнером «Параду надій вже 5 рік поспіль виступає інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна»  

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА