00:23 24.04.2018

РФ залишилася без авіаносців до 2021 року

1 хв читати

Авіаносець "Адмірал Кузнєцов" повернеться до складу ВМФ РФ після ремонту тільки в 2021 році, повідомив президент Об'єднаної суднобудівної корпорації (ОСК) Олексій Рахманов.

"Ми роботу (по ремонту" Адмірала Кузнєцова "- ІФ) вже почали. Ми розраховуємо закінчити всю нашу роботу до кінця 2020 року, в першому півріччі 2021 провести випробування і, відповідно, передати корабель флоту вже в боєздатному стані", - заявив Рахманов в понеділок під час ефіру радіостанції "Ехо Москви".

Він зазначив, що ОСК не може розголошувати обсяг запланованих робіт по ремонту авіаносця в рамках зобов'язань за контрактом, однак підкреслив, що новий такий корабель "будувати довше і дорожче".

У понеділок інформоване джерело повідомило "Інтерфаксу", що Міноборони РФ і Об'єднана суднобудівна корпорація (ОСК) підписали держконтракт на ремонт "Адмірала Кузнєцова". "Держконтракт передбачає виконання робіт з відновлення технічної готовності з окремими модернізаційними роботами", - повідомило джерело.

Пізніше інформацію про підписання держконтракту "Інтерфаксу" підтвердили в прес-службі ОСК. "Дочірнє суспільство ОСК АТ" Центр судноремонту "Зірочка" приступила до його виконання ", - заявили в ОСК. У прес-службі корпорації сказали, що сума і терміни виконання контракту не розкриваються.

"Авіаносець буде проходити ремонт, заміну всіх котлів, обладнання", - сказав раніше заступник міністра оборони РФ Юрій Борисов.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА