20:22 06.07.2018

Життю трьох тяжкопоранених солдат, постраждалих на Рівненському полігоні, нічого не загрожує

1 хв читати
Життю трьох тяжкопоранених солдат, постраждалих на Рівненському полігоні, нічого не загрожує

Загрози життю трьох солдат, які постраждали від вибуху міномета на Рівненському загальновійськовому полігоні в п'ятницю вранці, наразі немає, заявляє керівник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.

"За даними медиків Західного військового клінічного госпіталю, три солдати знаходяться у важкому стані, але загрози життю немає", - повідомив О.Поронюк в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, зараз медики проводять пораненим операції.

О.Поронюк додав, що цих трьох солдатів, поранених на полігоні в Рівненській області, доставили до Львова вертольотом.

Як повідомлялося, в п'ятницю, 6 липня, о 05.55 під час бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою на 233-му Рівненському загальновійськовому полігоні сталася надзвичайна подія: за попередніми даними, внаслідок розриву міномета троє військовослужбовців загинули через отримані травми, несумісні з життям, ще дев'ять отримали поранення різного ступеня тяжкості, троє з них - важкого.

За рішенням командувача Сухопутних військ ЗСУ бригадні тактичні навчання припинені. Призначено службове розслідування причин події.

Президент Петро Порошенко доручив міністру оборони Степану Полтораку і начальнику Генштабу ЗС України Віктору Муженку доповісти підсумки розслідування інциденту на наступному тижні, а також розпорядився призупинити використання мінометів такої конструкції в зоні АТО.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА