16:07 11.10.2018

Порошенко заявляє про зростання боєготовності ЗСУ

1 хв читати

Президент України Петро Порошенко відзначає зростання боєготовності Збройних сил України.

"Сформовано 39 бойових бригад, низку військових частин оперативного, тилового та технічного забезпечення. На потенційно небезпечних напрямах створено угрупування сил, які готові для відсічі агресії, і не лише зі сходу, а, у тому числі, і з кримського напрямку війська потрібно тримати напоготів, у тому числі з Придністров'я, у тому числі з півночі", - сказав П.Порошенко під час зустрічі з командирами бригад (полків) Збройних сил, Нацгвардії та Державної прикордонної служби України в четвер у Хмельницькій області.

За словами президента, збільшення авіаційного парку і парку ракетно-зенітних військ дало змогу посилити протиповітряну оборону.

Глава держави розповів, що щойно проінспектував багатонаціональні навчання "Чисте небо-2018". "Це найбільші навчання, які ми маємо за останні чотири роки. У них задіяні 50 літаків з усіх країн - членів НАТО та наших українських повітряних сил. Мета навчання - нарощення рівня сумісності нашої бойової авіації з повітряними силами Сполучених Штатів Америки", - зазначив П.Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА