Події

НАЗК повідомляє про провокації з боку журналістів російського видання "Наша версия"

Журналісти російського видання "Наша версия" без дозволу намагалися пройти до приміщення Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), звідки їх вивели без застосування сили, інформують в агентстві.

"Сьогодні представники видання "Наша версия" вчинили провокацію в будівлі Національного агентства", - повідомляє прес-служба агентства в п'ятницю.

За інформацією НАЗК, особи, які назвалися журналістами видання "Наша версия", близько 10:00 ранку передали прес-службі агентства інформаційний запит, який було зареєстровано в установленому законом порядку. Також журналістам було надано роз'яснення про порядок отримання інтерв'ю і коментарів членів НАЗК.

При цьому представники видання без дозволу охорони пройшли до приміщення агентства, після чого їх вивела охорона без застосування спеціальних засобів і фізичної сили.

У НАЗК зазначили, що вони завжди відкриті до спілкування з представниками ЗМІ у встановлений законами спосіб і порядок.

Згідно з інформацією із загальнодоступних джерел, видання "Наша версия" є російським щотижневим суспільно-політичним виданням у форматі газети. Раніше входила до холдингу "Совершенно секретно".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ