19:49 22.10.2018

Другого причетного до нападу на ювелірний магазин у Києві росіянина заарештовано на два місяці

2 хв читати
Другого причетного до нападу на ювелірний магазин у Києві росіянина заарештовано на два місяці

Другого співучасника нападу на ювелірний магазин у Києві 12 серпня, під час якого загинув охоронець закладу, громадянина РФ, 1984 р. н., заарештовано на 60 діб без права внесення застави.

"Шевченківський суд Києва заарештував на 60 діб без права внесення застави співучасника нападу на ювелірний магазин, під час якого загинув охоронець", - повідомляється на сторінці поліції Києва в понеділок.

Раніше в поліції повідомили про затримання зловмисника в Києві, йому було оголошено про підозру в скоєнні умисного вбивства (п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України) та розбійного нападу (ч. 4 ст. 187 КК), що передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років або довічно. Також було встановлено особу третього нападника: він також росіянин, після скоєння злочину одразу поїхав до РФ, готуються матеріали для оголошення його в міжнародний розшук.

Як повідомлялося, 12 серпня 2018 року в Києві на вул. Щербаківського група озброєних злочинців здійснила напад на ювелірний магазин. Увірвавшись до приміщення, вони кілька разів вистрілили в охоронця, забрали ювелірні прикраси на суму близько 5 млн грн і зникли з місця скоєння злочину. Охоронець від отриманих поранень помер.

11 жовтня А.Крищенко повідомив, що в Одесі затримано громадянина РФ, причетного до скоєння розбійного нападу в українській столиці, його вже доправлено до Києва, повідомлено про підозру в скоєнні злочину. Він перебуває під вартою. Того самого дня суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

У Дніпрі суботу оголошено днем жалоби за загиблими

Найближчої доби в Україні очікуються помірні дощі, місцями заморозки

Зеленський провів нараду щодо безпекової ситуації в Донецькій області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА