Події

Дев'ять учасників АТО представлятимуть Україну в марафоні морської піхоти США цього року

Дев'ять українців - учасників антитерористичної операції, що отримали каліцтва різного ступеня тяжкості візьмуть участь в 43-му марафоні морської піхоти США цього року, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

"25 жовтня українська команда учасників АТО ... відлітає в США для участі в 43-му марафоні морської піхоти США, головною метою якого є реабілітація військових," - йдеться в повідомленні на сторінці ГШ ЗСУ в соцмережі Фейсбук у середу ввечері.

Україна двічі брала участь в марафоні морської піхоти США, де нашу країну представляли, бійці, які отримали поранення і каліцтва під час бойових дій в зоні АТО і пройшли не один курс лікування і відновлення.

"Йдеться про запрошення для 9 військовослужбовців та супроводжуючих. П'ятеро з них братимуть участь у повному марафоні (дистанція - 42 км), решта - в дистанції 10 км" - відзначили в Генеральному штабі.

Дистанцію в десять кілометрів бігтимуть Андрій Бондарчук, Дмитро Полтавець, Юрій Козловський та Олександр Дарморос. Марафон у 42 кілометри долатимуть Руслан Попов, Богдан Ушарук, Олександр Попруженко, Олег Зимников і Павло Чайка

43-й марафон морської піхоти США відбудеться в кінці жовтня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ