Події

Подружжя Пінчук відкрило Veteran Hub у київському телецентрі "Олівець"

Подружжя Олена і Віктор Пінчук відкрили перший центр надання соціальних, психологічних і юридичних послуг ветеранів АТО Veteran Hub у телецентрі "Олівець" у Києві в четвер.

"Відкриваючи Veteran Hub, ми стартуємо з новим форматом надання послуг ветеранам АТО та їхнім близьким. Сьогодні тут розташовані найпотужніші організації в сфері ветеранських справ і найближчим часом ми плануємо залучити нових резидентів і розширити набір послуг", - зазначила на відкритті О.Пінчук.

За її словами, заплановано також створення спортивного залу для реабілітації, мобільного офісу і регіональних представництв.

Центр розташовується на 20-му поверсі телецентру, його площа - 800 кв. м. Хаб містить конференц-зал, освітні та консультаційні зони.

Veteran Hub об'єднує сім громадських організацій - "Побратими", "Друг героя", "Юридична сотня", "Центр зайнятості вільних людей", "Блакитний птах", "Вільний вибір", а також "Ліга медіаторів України".

За словами керівника проекту Veteran Hub Івони Костіної, завдяки відкриттю хаба, у громадських організацій є можливість об'єднати зусилля в допомозі ветеранам АТО.

"Два роки тому в Києві всі ці громадські організації працювали в різних умовах, різних точках, у них не було можливості зібратися під одним дахом і знайти спільну мову. Сьогодні у нас ця можливість є. Сьогодні ми всі під одним дахом, у нас є все для безпечної щоденної діяльності, незалежно від того, чи є у нас грантове фінансування, чи ні... Тепер ми можемо в гідних умовах приймати наших клієнтів і розширювати їхнє коло", - сказала І.Костіна.

Veteran Hub створено за ініціативи ГО "Побратими" за підтримки фондів Віктора і Олени Пінчук.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ