Події

"Керченський стрілок" діяв один

Слідство у справі про масове вбивство в керченському коледжі прийшло до остаточного висновку, що у вбивці не було спільників.

"Виходячи з наявних даних, слідство зробило висновок, що Росляков діяв сам", - йдеться в повідомленні на сайті СК РФ.

Про висновки слідства було повідомлено очільника СКР Олександра Бастрикіна під час наради, яку він провів у п'ятницю в Сімферополі.

"Йому доповіли, що наразі виконано значний обсяг роботи, в тому числі допитано 650 осіб. Слідством детально встановлено шлях Рослякова як прилеглою територією, так і в будівлі коледжу в день скоєння злочину. Отримані докази і свідчення, які зафіксували всі його дії", - йдеться в повідомленні СКР.

"Зараз детально досліджується особистість Рослякова, його погляди, психологічний стан до і на момент скоєння злочину, складено докладний психологічний портрет. Призначено посмертну комплексну психолого-психіатричну судову експертизу. Триває повномасштабний комплекс слідчих дій, в тому числі проведення інших, раніше призначених судових експертиз", - повідомляють у СК.

У Керчі 17 жовтня в політехнічному коледжі студент четвертого курсу Владислав Росляков влаштував стрілянину з помпової рушниці і підірвав саморобний вибуховий пристрій, начинений цвяхами і болтами. Після атаки 18-річний юнак наклав на себе руки. Жертвами нападу на коледж стали 20 осіб: 15 учнів та 5 співробітників. Півсотні людей отримали поранення.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ