Події

У Волинській області водій позашляховика наїхав на співробітника Держприкордонслужби, прикордонник отримав травму ноги

У Волинській області водій позашляховика проігнорував вимогу прикордонників зупинитися і вчинив на них наїзд, унаслідок чого один співробітник Державної прикордонної служби України отримав травму ноги.

Як повідомляє в суботу прес-служба Держприкордонслужби, напередодні ввечері водій позашляховика Mitsubishi Pajero скоїв наїзд на прикордонників, чим створив загрозу життю і здоров'ю особового складу прикордонного наряду відділу "Доманове" Луцького загону.

"В результаті наїзду один прикордонник отримав тілесні ушкодження, а саме - травму гомілки і пальців правої ноги. Після здійснення попереджувального пострілу вгору, цей автомобіль розвернувся і попрямував до тилу ділянки, в напрямку населеного пункту Кортеліси Ратнівського району на Волині", - сказано в повідомленні .

Щоб зупинити позашляховик прикордонники застосували зброю по колесах машини, але порушникові вдалося сховатися.

За даним фактом була проінформована Національна поліція, СБУ, прокуратура, військова контррозвідка.

У поліцію направлено повідомлення про ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст.345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Йде пошук автомобіля і ймовірно інших осіб, причетних до цього правопорушення.

У Держприкордонслужбі нагадали, що це вже другий подібний випадок. Нещодавно контрабандисти збили автомобілем прикордонника відділу "Ділове" Мукачівського загону (Закарпатська обл.). Наразі прикордонник знаходиться в комі.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ