Події

За минулу добу бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України, один український військовослужбовець загинув

За минулу добу бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, один український військовослужбовець загинув, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому зафіксовано 10 випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими домовленостями ... Під час бойових дій, 17 листопада, поранення, несумісне з життям, отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил" - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

Незаконні збройні формування обстрілювали українські позиції поблизу населених пунктів Піщане, Жолобок, Новотошківське, Оріхове, Вільний, Троїцьке і Світлодарськ.

"Поблизу Жолобка, хутора Вільний і Світлодарська противник вів вогонь з мінометів 120-го калібру. За опорним пунктам неподалік Мар'їнки, Красногорівки, Гнутового, Лебединського та Широкиного окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів" - відзначили в штабі ООС.

"З початку поточної доби противник, з гранатометів і стрілецької зброї, вів вогонь неподалік Гнутового. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає" - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки, за минулу добу двоє бойовиків були знищені, ще двоє отримали поранення.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ