Події

Правоохоронці затримали одного з нападників на інкасаторів в Ірпені

Правоохоронці затримали одного зі зловмисників, які напередодні пограбували інкасаторську автівку в Ірпені Київської області, повідомляє поліція області.

"Автівка з характерними пошкодженнями, на якій втекли грабіжники і зачепили іншу машину, поліція виявила в столиці. Зловмисники вже встигли замінити номерні знаки. Державні знаки, які бачили під час скоєння злочину, правоохоронці вилучили з каналізаційного люка біля машини", - повідомили в поліції.

Крім того, недалеко від позашляховика було виявлено підозрілого чоловіка, схожого на розшукуваного грабіжника. "Під час особистого огляду в нього з кишені правоохоронці вилучили великі пакети - саме в них чоловік планував переносити велику суму грошей", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці вилучили автівку, яку зловмисники використовували для скоєння злочину. При огляді авто за участі працівників "ПриватБанку" було вилучено 5 касет із грошима.

"Затриманий чоловік нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відомо, що він родом з Житомирщини, має 15-річний стаж у місцях позбавлення волі за вчинення розбоїв та грабежів. Останнього разу він був засуджений до 10 років за здійснення розбійного нападу на квартиру, господар якої загинув від завдання тяжких тілесних ушкоджень. Підозрюваного звільнили раніше строку за "законом Савченко", - констатували в поліції.

Правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до скоєння злочину, і вживають заходів з їхнього затримання.

Нагадаємо, в Ірпені Київської області невідомі напали на інкасаторів, забрали касети для банкоматів та втекли. За даними СБ "ПриватБанку", з інкасаторської автівки було викрадено 1,8 млн грн у спеціальних касетах, призначених для завантаження банкоматів.

За фактом пограбування інкасаторського авто в Ірпені відкрито кримінальне провадження за статтею "грабіж".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ