08:05 11.12.2018

У Дарницькому районі мають намір побудувати спорткомплекс із льодовою ареною і басейном

2 хв читати
У Дарницькому районі мають намір побудувати спорткомплекс із льодовою ареною і басейном

Комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку підтримала цільову програму, згідно з якою в Дарницькому районі з'явиться багатофункціональний спортивний комплекс з льодовою ареною і басейном, повідомила прес-служба Київської міськради.

"На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили міську цільову програму "Молодь і спорт столиці" на 2019-2021 роки", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що на вул.Ягідна, 2 планують побудувати лижно-ролерну трасу для біатлону КДЮСШ №15.

Крім того, протягом наступних трьох років пропонується провести реконструкцію спортивних комплексів "Стадіон "Старт", "Русанівець", легкоатлетичного манежу на Тичини, 18, а також стадіону на Алма-Атинській, 60.

В інформації повідомляється, що в рамках цільової програми будуть створені умови для реабілітації, занять фізичною культурою для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю та соціально незахищених верств населення. Передбачено заходи, спрямовані на оздоровлення дітей, які потребують особливої уваги. Планується також відкриття технічно обладнаної локації для проведення літніх наметових дитячих таборів у рекреаційній зоні Києва.

"Місто планує збільшити фінансування даної програми в наступні 3 роки. Якщо в 2016-2018 роках виділялося 2,1 мільярда гривень на реалізацію спортивних і молодіжних заходів, змагань, оновлення матеріально-технічної бази установ, що реалізують політику в сфері молоді ... то вже на 2019 -2021 роки пропонується сума майже 3,3 млрд гривень. 2,8 млрд - з бюджету міста, решта - кошти інших джерел", - цитує главу постійної комісії Київради з питань бюджету Андрія Страннікова прес-служба ради.

За його словами, завдяки реалізації аналогічної програми в 2016-2018 роках Києву вдалося здійснити капітальний ремонт спортивних залів, футбольних полів, залів для настільного тенісу.

"І серед найважливішого: провести фінал Ліги чемпіонів УЄФА, чемпіонат світу з хокею, міжнародні турніри зі спортивної гімнастики. А ще - поліпшити житлові умови найкращим спортсменам столиці. Придбано сім однокімнатних і дві двокімнатні квартири", - зазначив А.Странніков.

У прес-службі підкреслили, що цільову програму "Молодь і спорт столиці" на 2019-2021 роки депутати розглянуть на одному із засідань Київради.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прокуратура Іспанії вимагає засудити Рубіалеса до двох із половиною років в'язниці

Визначились усі учасники фінального турніру Євро-2024

Збірна України з футболу вийшла на Євро-2024, перемігши Ісландію з рахунком 2:1

Німеччина запровадить контроль на кордонах під час Євро-2024

Україна звернулася до МОК і Міжнародної тенісної федерації у зв'язку з порушенням рекомендацій щодо нейтралітету спортсменів РФ і Білорусі

Україна перемогла Боснію і Герцеговину в півфіналі плей-офф відбору до Євро-2024

МОК: 12 "нейтральних російських спортсменів" пройшли кваліфікацію на ОІ-2024, максимальна кількість - 55; їхньої участі у відкритті не буде

Відсутність публічної позиції щодо війни в Україні є недостатньою для набуття статусу нейтрального спортсмена громадянами РФ і Білорусі - Мінспорту

Українська національна збірна завоювала рекордні 76 медалей на змаганнях United States Air Force Trials 2024 - Мінветеранів

Зеленський нагородив спортсменів, завдяки яким Україна вперше посіла найвище місце в загальнокомандному заліку на Дефлімпійських іграх

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА