17:47 11.12.2018

Апеляційний суд залишив Вишинського під вартою - ЗМІ

1 хв читати
Апеляційний суд залишив Вишинського під вартою - ЗМІ

 Херсонський апеляційний суд залишив під вартою підозрюваного у державній зраді керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського до 28 грудня 2018 року включно, повідомляє "Крим.Реалии" у вівторок.

Таке рішення на засіданні 11 грудня прийняла колегія суддів, залишивши відповідне рішення Херсонського міського суду від 31 жовтня без змін.

"Наскільки стороні захисту відомо, далі орган досудового розслідування планує продовжити термін досудового розслідування ще на два місяці. А потім, я думаю, ми перейдемо до розгляду справи по суті", - прокоментував виданню рішення суду один із адвокатів К.Вишинського Ігор Мокін.

Українські правоохоронці затримали К.Вишинського у Києві 15 травня 2018 року. Йому оголосили про підозру у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

17 травня Херсонський міськсуд обрав К.Вишинському запобіжний захід у вигляді арешту до 13 липня. 6 липня прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган повідомила, що К.Вишинського повідомлено про ще одну підозру в незаконному зберіганні зброї і боєприпасів.

Херсонський суд вже кілька разів продовжував К.Вишинському термін утримання під вартою, а апеляційний суд підтверджував ці рішення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА