11:18 17.12.2018

"Міс Всесвіт-2018" стала представниця Філіппін

2 хв читати

Представниця Філіппін Катріона Грей стала в понеділок переможницею міжнародного конкурсу краси "Міс Всесвіт-2018".

Корону 24-річній співачці та моделі з Філіппін К.Грей за традицією вручила попередня переможниця - минулого року цього титулу удостоїлася Демі-Лей Нель-Пітерс із Південноафриканської Республіки.

В офіційному акаунті у Twitter одного з найпрестижніших у світі конкурсів у галузі краси розміщено відеозапис із моментом оголошення переможниці за підсумками конкурсу, який цього року відбувся у Бангкоку.

За підсумками кількох етапів різних змагань філіппінка успішно обійшла 93 конкурсанток із різних країн світу.

"Коли мені було 13 років, моя мама сказала, що у неї є мрія, щоб одного разу я перемогла на конкурсі "Міс Всесвіт" у червоній сукні", - сказала К.Грей, одягнена в довгу блискучу вечірню сукню червоного кольору. За її словами, колір сукні символізує лаву вулкану Майон на Філіппінах, який останнього разу вивергався в січні цього року.

Переможниця цього року опікується питаннями боротьби з ВІЛ і СНІД в організації Love Yourself, а також працює волонтером у некомерційній організації Young Focus.

Одразу ж після нагородження К.Грей отримала привітання від президента Філіппін Родріго Дутерте. "Усі Філіппіни пишалися пані Грей, коли вона дефілювала на сцені і демонструвала непідроблені якості, що визначають справжню філіппінську красу: упевненість, грацію, розум і силу перед лицем будь-яких випробувань", - йдеться у вітальному повідомленні глави держави.

ЗМІ зазначають, що К.Грей стала четвертою представницею цієї країни за всю історію конкурсу, яка отримала цей титул.

До топ-3 цього року також увійшли Міс ПАР Тамарін Грін та Міс Венесуела Стефані Гутьєррес.

До "двадцятки" найкрасивіших жінок Всесвіту 2018 року також потрапили представниці Пуерто-Рико, В'єтнаму, Канади, Коста-Рики, Кюрасао, Непалу, Таїланду, Австралії, Бельгії, Бразилії, Великої Британії, Угорщини, Індонезії, Ірландії, Ямайки, Польщі та США.

Цього року в "Міс Всесвіт" уперше взяла участь дівчина-трансгендер. Йдеться про іспанку Анхелу Понсе. Під час відеоролика-презентації вона заявила, що її мета - не перемогти, а "просто бути тут".

Згідно з правилами "Міс Всесвіт", мінімальний вік для участі в конкурсі - 18 років, дівчата не мають бути у шлюбі або перебувати в цивільному шлюбі. Окрім фотосесій і дефіле, журі проводить спеціальне інтерв'ю з учасницями. Також оцінюють їхню благодійну діяльність.

Конкурс "Міс Всесвіт" відбувається з 1952 року.

Цього року основною темою конкурсу краси стало "Розширення прав і можливостей жінок". Серед суддів були переможниці минулих конкурсів "Міс Всесвіт", а також жінки-підприємці та дизайнери.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА