19:37 11.01.2019

Чиновника Мінрегіонбуду затримали на хабарі в $5 тис.

1 хв читати
Чиновника Мінрегіонбуду затримали на хабарі в $5 тис.

Прокуратура Київської області спільно з Національною поліцією України затримала головного спеціаліста відділу управління держвласності Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ України на одержанні $5 тис. неправомірної вигоди.

"Службовець вимагав у суб'єкта господарської діяльності неправомірну вигоду в сумі $5 тис., яку отримав через посередника. За зазначені кошти чоловік обіцяв прийняти позитивне рішення щодо надання в оренду приміщення державного підприємства", - повідомляє прес-служба прокуратури Київської області в п'ятницю.

Співробітника Мінрегіонбуду затримано 11 січня за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади з конфіскацією майна.

Нині проводяться невідкладні слідчі дії, після завершення яких вирішуватимуться питання щодо повідомлення затриманому чиновнику про підозру та обрання запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА