Події

Кілька районів Бердянська знову залишилися без води через подальше обвалення колектора

У Бердянську (Запорізька обл.) у зв'язку з обваленням частини колектора ввечері в неділю, з 19:00 було припинено водопостачання в районах Колонія, Макорти, Слобідка, Коса та частини Центру від пр. Азовський до пр. Східний, від вул. Консульської до вул. Горького), повідомляє прес-служба міськради.

"За словами директора КП "Бердянськводоканал" Олександра Македонського, стався витік стоків від місця аварії в сторону спорткомплексу, що свідчить про можливе подальше обвалення колектора. Наразі облаштовується тимчасова перекачка стоків із цієї ділянки. Ввечері було обмежено рух на проспекті Західному (підйом на гору), наразі рух автотраспорту відбувається однією смугою проспекту", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті Бердянської міськради в понеділок.

В інформації зазначили, що "на місці провалу колектору на Мелітопольському тривають без вихідних роботи з підготовки лотка для прокладки нової пластикової труби, але вже зрозуміло, що потрібно проводити капітальний ремонт на всій ділянці колектора, що, за попередніми розрахунками, коштуватиме понад 20 млн грн".

Уже було направлено звернення до голови Запорізької обласної державної адміністрації з проханням виділити кошти на ліквідацію аварійної ситуації в Бердянську з обласного резервного фонду.

Бердянськ - адміністративний центр Бердянського району Запорізької області. За даними на 2017 року, в місті проживають 113,3 тис. людей.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ