15:10 11.02.2019

Шевченківський райсуд Києва у вівторок розгляне обрання запобіжного заходу Мангеру, він заявляє, що не тікатиме з країни

2 хв читати
Шевченківський райсуд Києва у вівторок розгляне обрання запобіжного заходу Мангеру, він заявляє, що не тікатиме з країни

Шевченківський районний суд м. Києва у вівторок, 12 лютого, о 12:00 розпочне розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру, підозрюваному в організації вбивства активістки, радниці мера Херсона Катерини Гандзюк.

"На розгляд до Шевченківського районного суду Києва надійшло клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Мангера В., підозрюваного в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ст.27 (види співучасті), п.п 4, 6, 11, 12 у cт. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - зазначено в повідомленні суду на сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Початок судового засідання із розгляду зазначеного клопотання призначено на 12:00 у приміщенні Шевченківського райсуду Києва за адресою: м.Київ, Дегтярівська, 31-А.

У свою чергу сам В.Мангер в ефірі телеканалу "112.Україна" заявив, що не тікатиме з країни через підозри в організації вбивства К.Гандзюк.

"Я з Катериною взагалі не був знайомий, і ніяких зв'язків з нею не було. Ті "зв'язки", які сьогодні малюються у пресі деякими політичними силами, комусь таки потрібні. Я зараз в очі глядачам і всім людям можу сказати, що цієї людини я не знав, з нею не спілкувався, і ми взагалі ні з приводу роботи, ні з приводу політики з нею не перетиналися", - сказав голова Херсонської облради.

Він також заявив про готовність відповідати на всі запитання слідчих. "Я відкритий до слідства, не планую нікуди їхати чи бігти", - сказав В.Мангер.

Раніше цього дня генпрокурор України Юрій Луценко повідомив, що В.Мангеру оголосили про підозру в організації вбивства активістки, радниці мера Херсона Катерини Гандзюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА