18:28 11.02.2019

На Донбасі в понеділок дістав поранення український військовий - ООС

1 хв читати
На Донбасі в понеділок дістав поранення український військовий - ООС

Один український військовослужбовець дістав поранення внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань у понеділок, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Протягом поточної доби, в період з 00.00 до 18.00, противник обстріляв позиції наших військ дев'ять разів, зокрема п'ять разів - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння... Внаслідок обстрілу один військовослужбовець об'єднаних сил дістав поранення", - йдеться у звіті.

Бойовики обстріляли позиції українських військових у районі с. Гнутове Маріупольської міськради двічі, з мінометів калібру 120 і 82 мм, біля с. Павлопіль Волноваського району Донецької області - один раз зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, біля сел. Піски Ясинуватського району - двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також опорний пункт підрозділу в районі Пісків було обстріляно зі 120-мм мінометів.

Двічі бойовики обстріляли з 82-мм мінометів позиції українських військових у районі смт Новотошківське Попаснянського району Луганської області. З ручних і автоматичних станкових гранатометів, а також із великокаліберних кулеметів були обстріляні українські позиції біля хутора Вільний на околиці селища Золоте-4.

"Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь шляхом застосування чергових вогневих засобів. ... Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - ідеться у звіті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА