Події

Мосміськсуд не зміг розглянути апеляцію ще чотирьох військовополонених українських моряків через проблеми з перекладом постанови - Полозов

 Московський міський суд у понеділок зняв з розгляду апеляцію щодо ще чотирьох військовополонених українських моряків у зв'язку з неналежним і несвоєчасним перекладом українською постанови про продовження строків тримання під вартою, повідомив керівник групи адвокатів моряків Микола Полозов.

"Судове засідання апеляційної інстанції Мосміськсуду щодо п'ятої четвірки військовополонених українських моряків (Віктор Безпальченко, Владислав Костишин, Володимир Лісовий, Володимир Варімез) завершилося зняттям справи з розгляду з процесуальних підстав", - написав він на сторінці у Facebook.

За словами М.Полозова, Лефортовський районний суд Москви не виконав належним чином і вчасно не переклав українською постанови про продовження строків тримання під вартою.

"Справу буде направлено до Лефортовського суду для усунення недоліків і вручення перекладу постанови військовополоненим", - додав адвокат, зазначивши, що дата наступного засідання п'ятої четвірки військовополонених буде призначена пізніше.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ