19:28 18.02.2019

Протестувальники біля МВС запалили фаєри і спроектували на будівлю напис "Бандера, вставай"

2 хв читати
Протестувальники біля МВС запалили фаєри і спроектували на будівлю напис "Бандера, вставай"

Активісти і прихильники націоналістичної організації "С14", а також активісти організацій "Правий сектор", "Традиція і порядок", низки інших націоналістичних і правозахисних організацій, продовжують свою акцію в понеділок біля будівлі Міністерства внутрішніх справ України в Києві.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", під час ходи від Будинку офіцерів до будівлі МВС кількість учасників акції за притягнення до відповідальності правоохоронців, які порушують свободу мирних зібрань, збільшилася до приблизно 300 осіб.

На підходах до МВС протестувальники підпалили фаєри, а, прийшовши на місце, направили на фасад будівлі МВС із проектора напис "Бандера, вставай". Один з учасників мітингу запустив сигнальну ракету.

Біля будівлі міністерства правоохоронці вибудували кілька кордонів, через які поступово пропустили учасників акції безпосередньо до центрального входу.

На мітингу присутні, зокрема, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука, народний депутат від фракції "Самопоміч" Єгор Соболєв, народний депутат від фракції "Батьківщина" Ігор Луценко, народний депутат фракції Радикальної партії Оксана Корчинська.

Як повідомлялося, о 18:20 біля Будинку офіцерів в Кріпосному провулку біля Маріїнського парку зібралися майже 200 активістів, після чого пікетувальники вирушили до будівлі МВС із вимогою провести реальну деполітизацію поліції та притягнути до відповідальності всіх співробітників Національної поліції України, які порушували свободу мирних зібрань. Крім того, однією з вимог протестувальників є заборона співробітникам полку поліції особливого призначення носити під час заходів охорони громадського порядку маски й обов'язок носити ідентифікувальні номери.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА