10:38 21.02.2019

СБУ порушила справу у зв'язку з розміщенням нацистської символіки в одному з ТРЦ Києва

1 хв читати
СБУ порушила справу у зв'язку з розміщенням нацистської символіки в одному з ТРЦ Києва

Служба безпеки України розпочала кримінальне провадження за фактом розміщення в одному з торговельно-розважальних центрів Києва нацистської символіки.

"За ініціативи Служби безпеки України спільно з Київською місцевою прокуратурою №5 19.02.2019 зареєстровано та розпочато розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1ст . 436-1 КК України (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) за фактом розміщення в одному з торговельно-розважальних центрів м. Києва нацистської символіки", - повідомляє прес-центр СБУ в соцмережі Facebook у п'ятницю.

У СБУ заявили, що й надалі "жорстко реагуватимуть на такі прояви та здійснять усе необхідне, щоб організатори та виконавці цієї провокації понесли встановлене законом покарання".

Як повідомляли ЗМІ з посиланням на користувачів соцмережі Facebook, у суботу, 16 лютого, в ТЦ Києва Gorodok Gallery (біля станції метро "Почайна") в холі на центральних сходах, які оснащені LED-підсвіткою, невідомі вивели зображення свастики, розміщене в білому квадраті на червоному тлі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА