14:32 15.03.2019

Командувач ООС перевірив боєготовність армійської авіації та корабельно-катерного угруповання в Азовському морі

1 хв читати
Командувач ООС перевірив боєготовність армійської авіації та корабельно-катерного угруповання в Азовському морі

В акваторії Азовського моря в межах району проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі відбулося тренування та перевірка бойової готовності чергових сил армійської, штурмової та винищувальної авіації, а також корабельно-катерного угруповання ВМСУ і Держприкордонслужби.

"Командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив бойову готовність чергових сил армійської, штурмової і винищувальної авіації, що призначені для підтримки дій кораблів ВМС та Державної прикордонної служби України зі складу Об'єднаних сил при виконанні завдань бойової служби в акваторії Азовського моря в межах району проведення ООС", - повідомляє прес-центр ООС у п'ятницю на сторінці в соцмережі Facebook.

В інформації зазначається, що в подальшому кораблі морської компоненти Об'єднаних сил за сигналом тривоги здійснили вихід із пункту базування в певний район акваторії моря.

"Під час виконання спільних заходів відпрацьовувалися питання відбиття повітряного нападу кораблями, підтримки авіацією дій корабельно-катерного угруповання і ведення вогню штатного озброєння кораблів для ураження надводної цілі. При переході морем кораблі здійснювали маневри і побудову в різні бойові формації - ордер протиповітряної оборони, похідний стрій кільватера, бойовий стрій фронту", - розповіли в прес-центрі.

За даними штабу ООС, перевірка бойової готовності і тренування показали "чудову злагодженість кораблів та авіації, їхню здатність виконувати бойові завдання точно, влучно та у встановлені терміни".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА