08:55 16.03.2019

З 16 березня на реконструкцію закритий Шулявський шляхопровід у Києві

2 хв читати
З 16 березня на реконструкцію закритий Шулявський шляхопровід у Києві

Шулявський шляхопровід у Києві перекритий з 16 березня у зв'язку з реконструкцією, а рух транспорту організовано прилеглими вулицями, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Роботи з демонтажу існуючого шляхопроводу будуть розпочаті вже 17 березня - наступного дня після перекриття. Етапність виконання робіт передбачає, що перші роботи - це демонтаж контактної мережі, демонтаж опор освітлення, демонтаж карнизних блоків, демонтаж консолей тротуарів, розбирання асфальтно-бетонного покриття, демонтаж самих балок прогонових будов і частковий демонтаж ростверків", - повідомив головний інженер КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м.Києва" Олександр Здольник.

До кінця 2019 року планується, зокрема, завершити роботи з будівництва нового шляхопроводу довжиною 158,17м, велосипедних доріжок (довжина - 741 м), ліво- і правоповоротних з'їздів, реконструкції підземного пішохідного переходу, благоустрою та озеленення.

Рух транспорту на цей час буде організований прилеглими вулицями.

"Рух транспорту в напрямку Олександра Довженка - Вадима Гетьмана відбуватиметься вулицями Антона Цедіка і Петра Нестерова, з виїздом на проспект Перемоги. Для цього на перетині вулиці Петра Нестерова і проспекту Перемоги влаштований тимчасовий світлофорний об'єкт. Далі - проспектом Перемоги до перетину з вулицею Гарматною - на зазначеному перехресті також влаштовується тимчасовий світлофорний об'єкт для забезпечення можливості лівого повороту на вулиці Гарматній. Далі - вулицею Гарматною і вулицею Виборзькою забезпечується виїзд на вулицю Вадима Гетьмана", - розповів О.Здольник.

Що стосується руху транспорту в напрямку Вадима Гетьмана - Олександра Довженка, то він відбуватиметься існуючим реконструйованим з'їздом на проспект Перемоги з можливістю перетину проспекту і виїздом на вулицю Олександра Довженка існуючим реконструйованим з'їздом, де також влаштують тимчасовий світлофорний об'єкт.

На шляхах об'їзду передбачено організацію одностороннього руху автомобільного транспорту, а саме: вулиця А.Цедіка (до перетину з вулицею П.Нестерова) і вулиця П.Нестерова будуть переведені в режим одностороннього руху; вулиця Гарматна (до перетину з вулицею Виборзькою) і вулиця Виборзька також будуть переведені в режим одностороннього руху.

Тролейбусний рух з боку Севастопольської площі вулицею В.Гетьмана матиме кінцеву зупинку "Індустріальний міст"; з боку вулиці Олени Теліги вулицею О.Довженка - кінцеву зупинку "вул.Івана Гонти".

"Новий шляхопровід планується завершити вже поточного року. Тому прохання до всіх водіїв: поставитися з розумінням і вибрати альтернативні маршрути. Таким чином, завдяки перерозподілу транспортних потоків на дорожній мережі міста ми уникнемо значних заторів, які можуть відбуватися в цьому вузлі", - резюмував О.Здольник.

У КМДА також опублікували схеми руху громадського транспорту на час перекриття Шулявського шляхопроводу (https://bit.ly/2TeagsR) і руху транспорту на час перекриття руху шляхопроводу (https://bit.ly/2EpYhhy).

 

юв

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА