Події

Іще одну вітрину магазину Roshen підпалили напередодні ввечері в Києві, поліція розшукує двох зловмисників

До чергової частини Дніпровського управління поліції Києва близько 21.00 середи надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих підпалили магазин на проспекті Юрія Гагаріна, й наразі поліцейські розшукують двох осіб, які вчинили підпал.

"Працівники поліції опитали свідків, які повідомили, що до магазину підбігли двоє осіб у медичних масках, облили вітрину невідомою речовиною і підпалили. Після цього з місця злочину втекли. Слідчо-оперативна група на місці події вилучила залишки пляшки, в якій була невідома речовина, її направили на експертизу", - повідомляє в четвер уранці Відділ комунікації поліції Києва.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

"Тривають заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння цього правопорушення", - зазначили в столичному главку поліції, додавши, що правоохоронці опрацьовують відео з камер спостереження і опитують свідків.

У ГУ Нацполіції України в м. Києві не повідомляють про те, на який магазин було скоєно напад, однак, за повідомленнями очевидців із соцмереж, ідеться про фірмовий магазин Roshen.

Як повідомлялося, ввечері 17 березня, а також удень 18 березня в Києві також було вчинено підпали вітрин магазинів Roshen. У другому випадку затримали двох осіб.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ