Події

Двоє українців загинули в ДТП у Польщі

У результаті ДТП в Польщі загинули двоє громадян України, двоє грузинів отримали травми, повідомляє "Польське радіо".

"Двоє людей загинули, а двоє інших отримали поранення в результаті ДТП, що сталася в ніч з суботи на неділю поблизу Кентшина в Вармінсько-Мазурському воєводстві в північно-східній Польщі. Автомобілем, який розбився об дерево, подорожували громадяни України і Грузії", - йдеться в повідомленні на сайті інтернет-видання в неділю.

За інформацією польської поліції, легковий автомобіль, яким подорожували чотири людини, врізався в придорожнє дерево. Аварія сталася на дорозі № 591 с.Ружанки до Воплавків (Różanka - Wopławkі).

Двоє пасажирів - громадяни України віком 23 та 30 років - загинули на місці. Водій і третій пасажир, громадяни Грузії, отримали травми.

"Загинули пасажири, які сиділи на правій стороні автомобіля. Той, хто був поруч з водієм, був прикріплений ременями безпеки, а пасажир із заднього сидіння, ймовірно, не був застебнутий ременем безпеки", - цитує видання представницю поліції в Кентшині Моніку Данеляк.

Разом з тим, капітан пожежних Каміль Ґольон зазначив, що "сила удару в дерево була настільки велика, що двигун випав і лежав на відстані 12 метрів. Він усе ще горів, коли прибули пожежники".

Обставини трагедії вивчає поліція під наглядом районної прокуратури Кентшина. У водія взяли кров, щоб перевірити, чи був він тверезим.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ