Події

Бойовики з півночі 7 разів порушили режим тиші в зоні ООС

Незаконні збройні формування у п'ятницю з початку доби здійснили сім обстрілів позицій Операції об'єднаних сил, втрат серед українських військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Від початку доби ворог сім разів порушив режим припинення вогню, з них чотири рази - із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм. Збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. (...) Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає", - йдеться у зведенні (станом на 18:00) на сторінці ООС у Facebook.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник шість разів обстріляв позиції українських підрозділів: двічі з мінометів калібру 120 мм - у районі населених пунктів Павлопіль і Водяне; з мінометів калібру 82 мм - у районі н.п. Пищевик; з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - біля н. п. Верхньоторецьке; двічі з великокаліберних кулеметів - поблизу н. п. Опитне та Новоселівка Друга.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики з мінометів калібру 82 мм обстріляли позиції об'єднаних сил у районі н.п. Золоте-4.

"На ворожі провокації підрозділи об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою", - наголосили в штабі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ