08:04 20.04.2019

Рейтинг Трампа впав до мінімуму з початку року

1 хв читати
Рейтинг Трампа впав до мінімуму з початку року

Рейтинг схвалення американцями діяльності президента США Дональда Трампа знизився на 3% на тлі доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера. Про це повідомляє Reuters з посиланням на опитування Ipsos.

Згідно з дослідженням, результати роботи Трампа схвалили 37% респондентів. При цьому 15 квітня його діяльність позитивно оцінювали 40% опитаних. Агентство зазначає, що в березні цей показник становив 43%. Reuters додає, що кількість тих, хто схвалює діяльність президента опустилася до найнижчого рівня з початку 2019 року.

Несхвалення роботи Трампа висловили 56% опитаних. Водночас 40% респондентів вважають, що президенту потрібно оголосити імпічмент, але 42% заявили зворотне.

Одночасно 47% опитаних заявили, що президент повинен подати у відставку. Проте тільки 31% американців упевнено заявив, що Трамп або хто-небудь з його передвиборчого штабу працював з Росією, щоб вплинути на результат президентських виборів 2016 року.

18 квітня Мін'юст США опублікував 448-сторінкову доповідь Роберта Мюллера. Генпрокурор США Вільям Барр заявив, що він не встановив змови між членами передвиборчого штабу Трампа з Росією для втручання у вибори.

У середині січня рейтинг Трампа знизився до 44% на тлі рекордного за термінами припинення роботи федерального уряду. Воно було пов'язане з розбіжностями в конгресі з приводу фінансування будівництва стіни на кордоні з Мексикою. При цьому в грудні 2018 року діяльність президента схвалювали 47% американців.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА