18:27 25.04.2019

Бойовики 6 разів обстріляли позиції об'єднаних сил у четвер

1 хв читати
Бойовики 6 разів обстріляли позиції об'єднаних сил у четвер

Незаконні збройні формування шість разів порушили режим припинення вогню в четвер від початку доби станом на 18:00, із них один раз - із застосуванням заборонених Мінськими угодами 82-мм мінометів, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою", - йдеться в зведенні.

П'ять із шести обстрілів із боку бойовиків прийшлися на район відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Донецькій області: з озброєння бойових машин піхоти бойовики обстріляли українські позиції біля с. Павлопіль Волноваського району, з гранатометів різних систем - поблизу с. Гнутового Маріупольської міськради, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї тричі - біля с. Лебединського Волноваського району і смт Талаківка Кальміуського району м. Маріуполя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник із мінометів калібру 82 мм і гранатометів різних систем одного разу обстріляв позиції об'єднаних сил у районі с. Кримського Новоайдарського району Луганської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА